Skip to main content

Siivooja kahvilaan

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. Etsimme nyt heille kesän ajaksi reipasta, osa-aikaista siivoojaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Työ on osa-aikaista ja työtä tehdään ennen kahvilan avaamisaikaa. Siivous pitää sisällään kahvilan salin ja keittiön lattioiden pesun, wc-tilojen siivouksen sekä työajan (3 h) puitteissa muita esille tulevia siivoustöitä kuten esim. ikkunoiden pesua ym.

Työtä tehdään 3 h päivässä, klo 7:00-10:00 välisenä aikana, viitenä päivänä viikossa: perjantaisin, lauantaisin, maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Toukokuussa työ aloitetaan kahtena päivän viikossa: lauantaisin ja keskiviikkoisin.

Toivomme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tekijä prehdytetään työhön, mutta aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan hakijalle ehdottomasti eduksi. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, jolla on ajokortti ja mahdollisuus kulkea työpaikalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/15467 kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite: 36570 KAIVANTO
Palkkaus: Mavaran tes
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 22.05.2022
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11412360

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Siivooja kahvilaan

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kangasala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Orivesi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Ikaalinen
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Ylöjärvi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere