Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Kankaanpäähän

Siivooja Kankaanpäähän

Tykkäätkö nähdä kätesi työnjäljen? Nyt olisi hyvä pesti tiedossa!

Etsimme asiakkaallemme siivoojia monipuolisiin siivoustehtäviin Kankaanpäähän.

Työtehtäviisi kuuluu perus siivoukseen liittyvät työtehtävät. Työkohteina ovat tyypillisesti toimistotilat ja teollisuuskohteet.

Työtehtävässä menestymisessä tärkeintä on reipas asenne ja siisti työnjälki. Aikaisempi kokemus tai koulutus siivoustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Työhön perehdytetään.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä. Työ on pidempiaikainen ja työaika noin 30 h/vko. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Hyvälle työntekijälle on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian ja nappaa itsellesi tästä keikka mukavassa työyhteisössä! Työ alkaa mahdollisimman pian.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Siivooja Kankaanpäähän

Kankaanpää
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus