Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja (keikkatyö)

"Puhtaat, turvalliset ja hygieeniset tilat ovat ihmisille merkityksellisiä. Tahrattomuus ei vielä riitä. Siivouspalvelujemme ammattilaiset pitävät huolta tilojen terveellisyydestä ja turvallisuudesta, edistävät ihmisten hyvinvointia sekä luovat hyvämaineisia työpaikkoja."

Etsimme asiakkaallemme ISS Palvelut Oy:lle SIIVOOJAA keikkaluontoisiin tehtäviin Outokumpuun. 

Työ tapahtuu Outokummun alueen ruokakaupoissa, jossa tärkein tehtäväsi on huolehtia kaupan siisteydestä sekä tilojen puhtaudesta. Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä toimimaan monipuolisissa siivoustehtävissä.

Toivomme sinulta hieman kokemusta kiinteistöpalvelun tai puhtaanpidon tehtävistä, sekä omatoimista ja ahkeraa työotetta. 

Autamme työhön liittyen mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella takaamalla mm. lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia liikunnan ja paikallisten urheiluotteluiden tiimoilta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Kiinnostuitko?
 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

Siivooja (keikkatyö)

83500 Outokumpu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 18.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus