Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Oulun alueelle

Oletko huolellinen ja tarmokas työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä? Hae nyt - etsimme asiakasyrityksellemme siistijöitä keikkatöihin tai pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin, aamu- ja iltavuoroa, satunnaisesti vuoroja on myös viikonloppuisin.

Voit olla jo puhtausalan ammattilainen tai vasta uraa aloitteleva. Työhön perehdytetään, mutta siivousmenetelmien ja -laitteiden tulee olla jo entuudestaan tuttuja. Työotteen tulee olla reipas ja tarkka sekä työntekijältä odotetaan organisointitaitoja.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten laitathan hakemuksesi meille hakulomakkeen kautta.

Edellytämme sinulta:

  • alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä

  • hygieniapassin (ohjeistamme tarvittaessa passin suorittamiseen)

  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkeä

  • paineensietokykyä

  • suomen kielen taitoa

Hae paikkaa viimeistään 27.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anne.kinnula@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Siivooja Oulun alueelle

Barona HoReCa
Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus