Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Pirkkalaan

Haemme Pirkkalan alueelle ahkeria tekijöitä siivoustehtäviin. Olit sitten aloitteleva siistijä tai jo ammattilainen, laita työhakemus tulemaan!

Etsimme Baronalle siivoojia sekä keikkaluontoiseen että määräaikaiseen työhön asiakasyritykseemme Pirkkalan kunnalle. Työtä on Pirkkalan alueen kouluilla ja päiväkodeilla arkipainotteisesti. Työtehtäviin kuuluu kohteen ylläpitosiivous.

Joustavassa keikkatyössä voit varata omat työvuorosi sähköisen järjestelmän kautta. Voit siis työskennellä silloin, kun sinulle sopii! Syys- ja kevätlukukausien aikana on myös mahdollisuus määräaikaisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen ja pääset kehittämään osaamistasi monissa eri kohteissa.

Etuna tässä tehtävässä on jo aikaisempi työkokemus puhtaanapidosta tai alan opinnot. Etsimme dynaamista siivoojaa, joka tarttuu työhön reippaalla asenteellaa! Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä mahdollinen hygieniapassi/työturvallisuuskortti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 05.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, +358 40 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Siivooja Pirkkalaan

Barona HoReCa
Pirkkala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus