Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Pirkkalan terveyskeskukselle ja mahdollisuus kouluttautua lisää

Haluatko kouluttaa itseäsi lisää tai suorittaa vaikka laitoshuoltajan tutkinnon? Ehkä tässä olisi sinun tilaisuutesi ja tuleva työpaikkasi!

Etsimme Pirkkalan kunnalle terveyskeskukseen kesälle siivoojaa, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät ainakin elokuun loppuun. Työtä on tarjolla aamu- ja iltavuorossa ja työpäivät sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Työtehtäviin kuuluvat mm. terveyskeskuksen puhtaanapitotehtäviä, vuodehuoltoa sekä ateria- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Mutta entä työt kesän jälkeen? Siihen pääset itse vaikuttamaan. Etsimme tähän työhön henkilöä, joka näyttää motivaatiollaan ja innokkuudellaan kesän aikana, että on valmis kouluttautumaan syvemmälle näihin työtehtäviin ja vaikka aloittamaan syksyllä oppisopimuksella laitoshuoltajan tutkinnon. Kesän aikana siis otteesi mopista sekä siivoussilmäsi kertoo, kuinka pitkäaikaisesta työstä tässä on kyse.

Tässä työssä ihmisläheisyys, laadukas työnjälki sekä tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta siivoustehtävistä, erityyppisistä ympäristöistä. Mikäli työkokemus on vielä vähäinen, paikan päällä saat opastusta ja perehdytystä tehtävään. Työaikojen vuoksi oman auton käyttö on suositeltavaa.

Lisätietoja Baronalta antaa Miia Leponen, 040 6859792, miia.leponen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 12.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: miia.leponen@barona.fi, 040 6859 792

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Siivooja Pirkkalan terveyskeskukselle ja mahdollisuus kouluttautua lisää

Barona HoReCa
Pirkkala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus