Skip to main content

Siivooja, Tyynni

Etsimme asiakkaallemme Tyynni Oy:lle siivooja Seinäjoen alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tyynni Oy tuottaa siivouspalveluita Seinäjoella ja lähikunnissa. Yrityksen kulmakiviä ovat ammattimainen siivous ja loistava palvelu. Yrityksessä työskentelee iloisia siivousalan ammattilaisia. Arvostus henkilökuntaa kohtaan on kova ja koulutamme heitä säännöllisesti toteuttamaan ammattimaista, nykyaikaista siivousta.

Tehtävässäsi toimit osana tiimiä ja vastuualueena on asiakaskohteiden siisteys ja viihtyvyys. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Töitä on mahdollisesti myös viikonloppuisin, joten edellytämme joustavuutta työvuorojen suhteen. Työpisteenä voi olla toimistot, hotellit, ravintolat ja tulevaisuudessa myös yksityisten asiakkaiden asunnot.

Valituilta toivomme:

Olet energinen, luotettava, ripeä, ulospäin suuntautunut ja palveluhenkinen asiakaspalvelija, jonka työote ei herpaannu myöskään kiireen keskellä. Organisoit ja ratkaiset ongelmia, eivätkä yllättävät tilanteet ja suunnitelmien muutokset tuota sinulle ongelmaa. Arvostamme aiempaa kokemusta siivousalasta sekä alan koulutuksesta.

 

Tarjoamme valituille:

- monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
- vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelon ja mahdollisen suosittelijan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa HR-asiantuntija Saku Ojala, [email protected], 040 594 8655.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti