Skip to main content

Siivooja Vaasa INTOclean Oy:lle

Vaasa INTOclean Oy on vahvassa kasvussa oleva paikallinen siivousalan ammattilainen.

Toimintamme juuret ulottuvat monipuoliseen osaamiseen ja useiden vuosien kokemukseen järjestelmällisten kokonaisuuksien luojana, kaaosten selvittäjänä mutta myös pienten yksityiskohtien fiilaajana ja erikoistöiden insinööreinä. Ammattitaitomme perustuu hyvään perehdytykseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Haluamme auttaa työntekijöitämme onnistumaan!

Etsimme yhteistyössä siivoojaa Vaasa INTOclean Oy:lle.

Tehtävässä menestyy reipas, oma-aloitteinen ja joustava henkilö, joka on valmis omalla rauhallisella asenteellaan tekemään järjestelmällistä työtä muut huomioon ottaen. Työtä tehdään niin yksin kuin tiimissä ja tärkeää onkin, että olet hyvä tiimipelaaja ja tarpeen vaatiessa valmis myös auttamaan työkaveriasi. Toivomme hakijalta hyvää asennetta, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä ja mahdollinen alan koulutus on plussaa. Lisäksi mahdollinen nosturityöskentely osaaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys ja motivaatio sekä halu oppia uutta.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja palkkauksessa sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille. Työt alkavat mahdollisimman pian. Kesto alkuun n. 3 kuukautta, jatkomahdollisuudella. Työaika on 25 - 37,5 h/vko.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 14.7.2022. Hakijoita käsitellään jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jokin asia jäi mietityttämään sinua, niin lisätietoja voit kysellä Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikströmiltä 040 194 8229, jenna.sikstrom@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenna Sikström, jenna.sikstrom@adecco.fi

Siivooja Vaasa INTOclean Oy:lle

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja