Skip to main content

Siivoojia pääkaupunkiseudulle

Siivoojia Pääkaupunkiseudulle!

Etsimme reippaita ja osaavia siivoojia monipuolisiin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Työtä on tarjolla myymälä-, hotelli-, porras- ja toimitilasiivouksessa. Työaika vaihtelee kohteen mukaan joko osa- tai täyspäiväisenä. Palkkaus on TES:n mukainen noin 11–13 € / h työkokemus huomioon ottaen.

Oletko reipas työntekijä, joka nauttii itsenäisestä työstä? - Upeaa, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Eduksi katsomme, että hakijalla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alalle soveltuva koulutus. Kerro meille sinun työkokemuksestasi ja työskentelymahdollisuuksistasi, niin mietitään yhdessä, mikä olisi tilanteeseesi sopiva työ. Sinun ei myöskään tarvitse osata kaikkea, vaan perehdytys kuuluu työn alkuun. 

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5608665
elina.huuskonen@eezy.fi

www.eezy.fi

Siivoojia pääkaupunkiseudulle

Eezy Oyj
Espoo
Helsinki
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Pirkanmaa