Skip to main content

Siivoustyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

SIIVOUSTYÖNTEKIJÄÄ

kesäkauden mittaiseen työsuhteeseen. Työssä siivotaan kerrostalojen porraskäytäviä. Työ tehdään arkisin päiväsaikaan, joten viikonloput ja illat ovat aina vapaana. Tässä hieno mahdollisuus reippaalle tekijälle, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työntekoon.

Viikkotyötunnit ovat 37,5h. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan syyskuun loppuun asti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoustyöntekijä

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti