Skip to main content

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Oletko sinä rohkea ja kokeilunhaluinen sisällöntuottaja? Löytyykö sinulta asennetta ”jos jotain en osaa, opettelen.” Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa omatoimista sisällöntuottajaa käynnistämään kaupallisen sisällön tuottamisen uudestaan poikkeustilan jäljiltä. Olethan helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja inspiroiva kollega joka saa vangittua kuvin ja videoin kaiken sen ihanan mitä meillä on tarjolla? Jos vastasit kyllä, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Vastaat tehtävässä sisällöntuottamisesta ja asiakasmarkkinoinnista kaikissa meidän kanavissa:
– Sosiaalisen median managerointi Experience365, Jäänmurtaja Sampo, Seaside Glass Villas, Lumilinna, Lumihiutale ja Jäätelöbaari Lumihiutaleen -kanavissa (Facebook ja Instagram)
– Sisällöntuotanto Experience365 verkkosivulle: artikkeleiden kirjoittaminen suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
– Verkkosivujen sisällön ylläpito, kehittäminen ja analytiikan seuraaminen
– Markkinointikampanjoiden avustavat tehtävät
– Uutiskirjeet
– Media vierailujen järjestelyt
– Valokuvaus ja videointi osana sisällön tuottamista (Tiktok, Instagram stoorit ja live) 

Tehtävään tarvitaan innostusta, asennetta ja kykyä uuden oppimiseen sekä erinomaiset työyhteisötaidot. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden upeiden palvelujen parissa.  

Kemin ympärivuotinen Lumilinna avattiin 2019 ja siitä lähtien Lumilinna on ollut auki läpi vuoden. Palveluihimme kuuluu Villa majoitus, laadukas kokouskonsepti, elämyksellinen jääravintola, sauna, jäätelöbaari ja camping. Meidän suuri näköalaterassi on auki kesä aikana ja talvisesonki alkaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa. Ympärivuotisessa elämystilassa on 74 paikkainen jään ja lumen ravintola auki tilauksesta läpi vuoden.

Kiinnostitko? Lähete hakemus ja liitä mukaan asioluettelo rekry@experience365.fi
Meille on tärkeää tietää aikasiemmasta kokemuskestasi sekä osaamisestasi ja toiveista tehtävän suhteen. 

 

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Kemin Matkailu Oy/Experience365
Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 30.03.2021

Jaa työpaikkailmoitus