Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisällöntuottaja K-ryhmään

Sisällöntuottaja Kespron hankintayksikköön

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme Kespron hankintaan päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Tehtävässäsi vastaat pääsääntöisesti Kespron valikoiman monikanavaisesta sisällöntuotannosta yhdessä tiimisi kanssa.

Suunnittelet ja tuotat merkityksellisiä ja visuaalisesti puhuttelevia sisältöjä kaikkiin Kespron viestintäkanaviin sesongit, satokaudet ja ennen kaikkea asiakkaidemme erilaiset tarpeet huomioiden. Haet ratkaisuja datalähtöisesti ja kollegojesi asiantuntemusta hyödyntäen. Digitaalinen markkinointi on vahvuutesi, mutta tunnet myös printtimateriaalien teon prosessit, välineet ja lainalaisuudet. Vastuullesi kuuluu sisällöntuotannon lisäksi innovatiivisten ja lisäarvoa tuottavien asiakastapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä tiimisi kanssa. Sinulla on selkeä visio ja käsitys siitä, millainen sisältö puhuttelee asiakasryhmiämme eri kanavissa. Seuraat aktiivisesti ruokatrendejä, foodservice-alaa ja sen edelläkävijöitä Suomessa ja maailmalla.

Odotamme sinulta:
- vähintään 2–4 vuoden kokemusta ja näyttöjä monikanavaisen ja tuloksellisen sisältömarkkinoinnin työtehtävistä
- kokemusta B2B-markkinoinnista, foodservice-ala luetaan tässä kohdassa ehdottomaksi vahvuudeksi
- näkemyksellisyyttä ja luovuutta
- kaupallista ajattelua
- vähintään AMK-tasoista markkinoinnin, journalismin tai kaupallisen alan koulutusta
- kykyä innostaa muita ja tehdä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
- erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi
- vahvaa osaamista Adoben kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmistojen käytöstä
- kiitettäviä taitoja Office 365 -työkaluihin ja sosiaaliseen mediaan
- intohimoa ruokaa ja foodservice-alaa kohtaan

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- todellisen näköalapaikan Suomen kehittyvässä foodservice-markkinassa
- aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön ja K-kampuksen upeat työskentelytilat
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pihlaja, Marketing Manager – products and content
Puh: 040 352 9378
Email: [email protected]
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-tukkukauppa Suomessa. Haluamme tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet, ja yhteensä heitä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 550. Lisäksi pääkaupunkiseudun asiakkaat saavat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-tukkupalvelun kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sisällöntuottaja K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti