Skip to main content

Sisällöntuottaja, Netello

Oletko idearikas tekstinikkari, jolta löytyy kokemusta myös sosiaalisen median kautta tehtävästä markkinoinnista?

Haemme tiimiimme sisällöntuottajaa, jolla on hyvää rutiinia kirjoittamiseen sekä luovan kirjoittamisen taitoa. Tehtävänäsi on toteuttaa erottuvaa ja myyvää sisältöä yritysten verkkosivustoille ja muuhun markkinointiin. Kirjoitat sujuvasti suomen kieltä, mutta jos pystyt tämän lisäksi tekstintuottoon ruotsiksi ja/tai englanniksi, niin vielä parempi! Kokemus hakukoneoptimoinnista on plussaa.

Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, olet diginatiivi tai vähintäänkin tunnet hyvin somekanavien peruslainalaisuudet. Arvostamme kokemusta myös analytiikasta. Asiakkaita haastatellaan paljon puhelimitse, joten olet sosiaalinen ja keskustelet luontevasti erityyppisten ihmisten kanssa.

Olet nopea oppimaan ja haluat pitää myös osaamisesi ajan tasalla - me puolestamme tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssä ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen työn, oman tilanteesi mukaan. Työpisteesi sijaitsee Turussa, mutta tarjoamme joustavat etätyön mahdollisuudet.

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Netello Systems Oy auttaa suomalaisia pk-yrityksiä yli 20 vuoden kokemuksella kasvattamaan omaa arvoaan ja arvostustaan. Avainosaamistamme on suunnitelmallinen verkkoliiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin kehittäminen.  Toteutamme asiakkaillemme mm. hakukoneoptimointia, tuottavia verkkosivustoja ja verkkokauppoja, tuloksekasta digitaalista markkinointia sekä selkeitä sisältöjä. Netello on osa Alma Mediaa, joten käytössämme ovat Suomen johtavat markkinointikanavat ja osaaminen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2021, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Sinilahti, mikko.sinilahti(a)netello.fi.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sisällöntuottaja, Netello

Turku
Vakituinen

Julkaistu 02.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus