Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisustuskirvesmies

Haemme Jyväskylän alueelle ammattitaitoisia sisustuskirvesmiehiä saneeraustyömaille. Työtehtävät ovat monipuolisia sisävaiheen töitä, kuten esimerkiksi listoituksia, ovi-, ikkuna- ja lattia-asennuksia, keittiöiden kalustuksia ja kylpyhuonesaneerauksia. Työt alkavat toukokuun aikana ja jatkuvat kesän yli tai mahdollisesti pidempäänkin.

Hakijoilta edellytämme
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia
- Itsenäistä työotetta
- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutteivat edellytys työhön valittavalta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Voit myös soittaa Jyväskylän Sihdille Erjalle 040-7251340 ja kertoa kiinnostuksestasi paikkaa kohtaan.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi

Sisustuskirvesmies

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus