Skip to main content

Sisustuskirvesmies

Sisustuskirvesmies

Haemme Varkauteen sisustuskirvesmiestä kosteusvahinkoja korjaavalle asiakkaalle. Tehtäviin kuuluu mm. lattioiden laittoa, kalusteiden asentamista, listoittamista ja muita viimeistelytöitä. Kohteiden alussa tehtäviin kuuluu myös purkutöitä.

Toivomme sinulta parin vuoden kokemusta rakennusalan vaihtelevista tehtävistä. Oma auto helpottaa liikkumista työmaiden välillä, mutta ei ole pakollinen, sillä saat tarvittaessa huoltoauton käyttöösi.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työ jatkuu ainakin vuoden loppuun saakka, mutta vakinaistuminen asiakkaamme kirjoille on mahdollista määräajan jälkeen.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Sisustuskirvesmies

Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus