Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle sisustuskirvesmiestä monipuolisiin sisärakentamisen tehtäviin.

Työ sisältää tekijän osaamisen mukaan esimerkiksi väliseinäasennuksia, levytystä, panelointia, kalusteasennuksia, listoituksia ja lattia-asennuksia. Työkohteet ovat vaihtuvia uudis- ja saneerauskohteita Tampereen alueella.

Lähtökohtaisesti etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää alansa ammattilaista. Huomioimme kuitenkin myös vähemmän kokemuksen omaavat hakijat, sillä tehtävässä tärkeintä on korkea motivaatio ja halu täydentää omaa osaamistaan mahdollisen puuttuvan työkokemuksen suhteen.

Voimassaoleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan vaihtuvien kohteiden vuoksi eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä mikäli matkustusvalmiutta julkisilla löytyy.

Töiden kesto vaihtelee, mutta osaava tekijä tulee työllistymään saman asiakkaan kohteisiin pitkäksi aikaa. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Sara Saari, 050 406 5356, sara.saari@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus