Skip to main content

Haemme nyt K-Rauta Kirkkonummen sisustusosastolle kokenutta myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on aikaisempaa kokemusta rautakaupan alalta tai remonteista, kova halu työn tekemiseen sekä rautainen ote asiakaspalveluun. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ennen kaikkea osaston asiakkaiden neuvonta ja opastaminen sisustusosaston tuotteiden parissa. Haluat ideoida ja auttaa asiakkaita heidän pintaremonttien (esim. maalit, lattiamateriaalit, kaakelit) tarpeissa ja suunnittelussa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja motivoitunutta asennetta. Sinulla on aito halu palvella asiakasta ja tehdä yhteistyötä muun tiimin ja henkilöstön kanssa. Haluat edelleen kehittää itseäsi ja osaamistasi huipputasolle sekä olla mukana kehittämässä myymälän toimintaa. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn Suomen johtavassa rautakauppaketjun myymälässä, tehtävää ja kokemusta vastaavan ansiotason, mukavat työkaverit sekä hyvät mahdollisuudet urakehitykseen jopa kauppiaaksi asti. Kaupassamme on käynnistymässä sisustusosaston remonttihanke, joka tarjoaa hienoja mahdollisuuksia vaikuttaa heti omaan työympäristöön ja sekä työuralla etenemiseen. Panostamme yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen ja esimiestyössä valmentavaan otteeseen. Tuemme työntekijöitä oman osaamisen kehittämisessä ja kouluttautumisessa.

Yhteydenotot:
Vastaamme mielellämme sinulle heränneisiin lisäkysymyksiin. Teemme hakua yhteistyössä Bolt Worksin kanssa ja lisätietoja antaa Silver Kukk (silver.kukk(at)bolt.works, puhelin 0402508415) 

Hakuaika ja hakeminen:
- Hakuaika päättyy 30.1.2022
- Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen suorahaku@bolt.works
- Käsittelemme hakemukset heti haun päätyttyä ja haastattelemme kandidaatteja seuraavan kahden viikon aikana.

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssäsi mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä ja saavutuksiasi.

Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stä näemme historiasi.

K-rauta Kirkkonummi on monipuolinen sisustajan ja rakentajan kauppa. Sijaitsemme erinomaisella paikalla Hangontien (51) varressa lähellä Kirkkonummen keskustaa.

Sisustusmyyjä

K-Rauta Kirkkonummi
Kirkkonummi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus