Skip to main content

Sisustustalon myyjä

Haemme asiakkaallemme kahta vakituista myyjää SISUSTUSTALO KODINONNEEN

Onko sisustus lähellä sydäntäsi? Koetko olevasi asiakaspalvelija? Onko sinulla hyvä paineensietokyky? Onko ongelmien ratkaisu ja useiden asioiden samanaikaisesti tekeminen (ns. multitaskaaminen) sinulle  mielekästä? Koetko onnistumisen tunteita löytäessäsi asiakkaalle mieluisan ratkaisun? Tässä sinulle vakituinen työpaikka Vanhan Rauman sydämessä. 

Sisustustalo Kodinonni on tunnelmallinen sisustustalo keskellä kaunista Vanhaa Raumaa. Kodinonni on kasvanut vuonna 1993 perustetusta sisustusompelimosta monipuoliseksi ja palvelevaksi erikoisliikkeeksi. Kodinonni on valittu vuoden sisustusliikkeeksi Suomessa 2015 ja sieltä löytyy myös valtakunnallinen yrittäjänainen vuodelta 2016. 

Haemme myyjää erilaisiin sisustusmyymälän työtehtäviin. Työssäsi kohtaat asiakkaita, ratkaiset heidän ongelmiaan, teet ratkaisuehdotuksia ja laskelmia. Lisäksi työhön kuuluu perinteiset myyjän tehtävät, kuten kassan käyttö, liiketilan puhtaanapitoa ja järjestelyä sekä somistusta. 

Työ tapahtuu maanantai - lauantai välillä 30-37,5h/vk.  Liike on auki arkisin 10-17 ja lauantaisin tällä hetkellä 10-14 (kesällä luultavasti 15 tai 16 saakka). Työpäiviä on viisi / viikko. Palkkaus sopimuksen, kokemuksen ja koulutuksen perusteella, kaupan alan työehtosopimusta noudattaen. 

Koulutuksesta alalle on etua, mutta voi riittää että olet aidosti kiinnostunut sisustuksesta ja olet asiakaspalveluhenkinen myyjä! 

Mitä vaadimme? 

- Englannin kielen taito (asiakaspalvelutilanteista selviytyminen)

- Aitoa kiinnostusta ja innostusta alaan ja tehtävään

- Asiakaslähtöistä palveluotetta

- Värisilmää 

Mitä tarjoamme? 

- Vakituinen työpaikka, 30-37,5h/vk

- Erilaiset, muuttuvat työpäivät ja ihanat työkaverit

- Koulutustasi ja kokemustasi vastaavan palkan

- Vastuuta, joten olethan myös sitä valmis ottamaan vastaan 

Kiinnostuitko? 

Laita hakemus tulemaan heti ohessa olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, mutta mikäli näet tämän ilmoituksen, ei ole vielä liian myöhäistä! 

Lisätietoja kaivatessasi Kodinonni toivoo, että kaikki yhteydenotot hoidetaan Miran / Eezyn kautta. Olethan siis yhteydessä Mira Ojala, mira.ojala@eezy.fi, 0403075163, ma-pe klo 8-16 välillä. 

Sisustustalon myyjä

Eezy Oyj
Satakunta
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Satakunta
Eezy Oyj
Uusimaa
Eezy Oyj
Satakunta
Eezy Oyj
Ruovesi
Barona
Pori