Skip to main content

Sisustustimpuri

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn. Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä.

Etsimme asiakkaallemme SISUSTUSTIMPUREITA Porvooseen. Etsimme ammattilaisia, jotka omaavat rautaisen kokemuksen erilaisista sisäkirvesmiestöistä.

Työhösi kuuluu listoituksien teko, lattioiden, ovien- ja ikkuinoiden asennukset, kalusteasennuksia ym. sisäkirvesmiehen töitä.

Rautaisena rakennusalan ammattilaisena luotamme että, osaat lukea rakennuspiirrustuksia ja pystyt työskentelemään yksin sekä ryhmässä. Omien työkalujen ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti!
Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/10915453

Lisätietoja: Veli-Pekka p.0400 236 788 tai [email protected]

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti