Skip to main content

SIVISTYSJOHTAJA

Johtamaan kaupunkimme suurinta toimialaa

Onko sinulla kokemusta opetuksen johtamistehtävistä, näkemyksellisyyttä tulevaisuuden tarpeista, kiinnostusta ja kykyä laaja-alaisen toimialan (varhaiskasvatus, perusopetus, nuorisotoimi, kulttuuri) johtamiseen sekä talouden tuntemusta?

Nykyisen sivistysjohtajamme siirtyessä omistamamme yhtiön palvelukseen julistetaan Kajaanin kaupungissa haettavaksi sivistysjohtajan virka. Virka täytetään toistaiseksi voimassaolevana 1.9.2021 alkaen. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta laaja-alaisesta sivistykseen/opetukseen soveltuvasta toiminnan johtamisesta.

Sivistysjohtaja johtaa kaupunkimme suurinta toimialaa, jossa on henkilöstöä yli 800 ja budjetti noin 60 milj. €. Meillä Kajaanissa sivistyksen toimiala on laaja, sillä siihen sisältyvät varhaiskasvatus, perusopetus, nuorisotoimi ja kulttuuripalvelut sisältäen kaupunginteatterin. Sivistysjohtaja vastaa toimialan strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on osa Kajaanin kaupungin johtoryhmää ja johtaa omaa sivistyksen toimialan johtoryhmää.

Odotamme sivistysjohtajan kykenevän hallitsemaan kokonaisuuksia, kehittämään toimialaa ja sen prosesseja sekä ennakoimaan ja valmistautumaan tulevaisuuden muutoksiin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta opetuksen johtamistehtävistä, näkemyksellisyyttä tulevaisuuden tarpeista, kiinnostusta ja kykyä laaja-alaisen toimialan kokonaisvaltaiseen johtamiseen sekä talouden tuntemusta. Opetuksen lisäksi olet kiinnostunut kulttuurista ja sen johtamisesta osana toimialavastuutasi. Arvostamme organisaatiossamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä luoda sidosryhmäyhteyksiä, kunnallisalan tuntemusta sekä paineensietokykyä. Odotamme sinun olevan sosiaalinen ja omaavan hyvät viestintä-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Meillä pääset aloittamaan hyvässä tilanteessa, sillä toimialaa on hoidettu Kajaanissa hyvin. Saat vastuullesi mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkokonaisuuden. Pääset työskentelemään monipuolisen yhteistyöverkoston kanssa ja sinulla on tärkeä rooli tulevaisuuden rakentamisessa. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä toisen asteen koulutusliikelaitoksen ja kaupungin kokonaan omistaman ammattikorkeakoulun kanssa.

Olemme kehitysmyönteisiä ja valmiita panostamaan osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Saat työskennellä osana innostavaa ja kannustavaa työyhteisöä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virantäytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ansioluetteloineen tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi pe 4.6.2021 klo 15.00 mennessä. Linkki hakuun: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sivistysjohtaja-363712/ Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Kajaani on Kainuun maakuntakeskus ja sivistyskaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolista koulutusta ja kulttuuria. Koulutusta tarjoamme varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluun. Meillä on vahva toisen asteen koulutus ja Suomen paras ammattikorkeakoulu, KAMK. Kajaanilla on pitkät perinteet myös kulttuurikaupunkina. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupunkimme historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissamme Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus. Lyhyet välimatkat takaavat sen, että Kajaanissa eläminen on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa: Luonnosta pääsee nauttimaan aivan kaupungin ytimessäkin. Lännessä avautuu Kainuun merenä tunnettu Oulujärvi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti