Skip to main content

Codea Oy on vuonna 2008 perustettu yleisen turvallisuuden sektorin kenttäjohtamisjärjestelmiä valmistava tuotetalo ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksemme on keskittynyt tuotepohjaisiin ratkaisuihin ja vuosien saatossa tuotteemme onkin otettu käyttöön lukuisissa sairaanhoitopiireissä ympäri Suomea. Codealla on ISO 13485 (terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet) mukainen laatusertifikaatti.

Codea hakee vakituiseen työtehtävään sovellusasiantuntijaa, jolla on kertynyt IT-alan työkokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Työ vastaa 2. tai 3. tason teknisen tuen tehtäviä. Työssä iso osa on teknistä ongelmanratkaisua esim. SQL-kannoista tai dokumenteista. Osa työstä on myös asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista puhelimitse (klo 8-16) ja sähköpostitse sekä kirjaamista Jira-järjestelmään. Työhön kuuluvat lisäksi ohjelmistojen asennus-, konfigurointi- ja ylläpitotehtävät sekä ohjemateriaalien ylläpito. Tehtävässä saat paljon vastuuta ja vapautta, eli sinulla tulisi olla itseohjautuvuutta oman työn järjestelemiseen. Plussaa saat terveydenhuollon toimialan tuntemuksesta.

Tarjoamme rennon työilmapiirin vaihtelevilla työtehtävillä ja kauniilla paikalla Tampereen keskustassa Tammerkosken rannalla sijaitsevan toimiston. Osa väestämme työskentelee Helsingin, Lahden ja Turun seudulla. Tampereella työtovereita on neljä. Kokoonnumme useamman kerran vuodessa koko työporukan kesken erilaisten tapahtumien merkeissä.

Olemme pieni ja ketterä yritys, joten byrokratiamme on vähäistä. Täällä et joudu istumaan turhissa palavereissa, vaan arvostamme tekemisen meininkiä sekä asioiden ratkomista yhdessä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Katso lisätietoja yrityksestämme osoitteesta www.codea.fi.

Avoimet hakemukset: codea@codea.fi. Hakuaika päättyy 6.12.2021.

Kaarin Lepistö 044-7525290 klo 9-17
kaarin.lepisto@codea.fi

Software Specialist

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus