Skip to main content

Sosiaalialan ohjaaja

TÄTÄ SINUN EI KANNATA OHITTAA! Sillä sinulle on nyt tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, haasteita pelkäämätön sekä kehittymään pyrkivä työyhteisö.
Tarjoamme erikoislääkäritasoiset työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja käytössäsi on myös e-Passi (liikunta- ja kulttuuri) sekä muut Himaharjun lukuisat henkilöstöedut.
Himaharju on v. -99 toimintansa aloittanut, kouluikäisille lapsille ja nuorille tarkoitettu yksityinen, lastensuojelulaitos ja olemme erikoistuneet neurologisia ja psyykkisiä ongelmia omaavien asiakkaiden hoitoon ja kuntoutukseen.
Toimimme kolmessa 7-paikkaisessa talossa ja lisäksi pihapiirissä sijaitsee kolme harjoitteluasuntoa sekä Kiuruveden kaupungin erityisopetusyksikkö. Himaharjun arjen toiminta perustuu ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen ajatteluun ja toiminnassa näkyy vahvasti myös sosiaalipedagoginen talli- ja hevostoiminta. Moniammatillisessa työryhmässä työskentelee yli 30 terveyden- ja sosiaalihuollon sekä kasvatuksen ja opetuksen ammattihenkilöä. Lisätietoja arvoista, työnkuvista ym. nettisivuillamme www.himaharju.fi

ETSIMME KASVATTAJAA VAKITUISEEN TOIMEEN alk. heti tai sopimuksen mukaan.

Kasvattajan tehtäviin kuuluvat nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, verkostotyö, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset ja eläintenhoitotehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä, sosionomi / sairaanhoitaja / yhteisöpedagogi AMK. Työ on kaksivuorotyötä ja palkka on PL G 23.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksistä.
Edellytämme vähintään yhden vuoden kokemusta työskentelystä lastensuojelun sijais- tai avohuollossa tai nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

WWW-osoite: http://www.himaharju.fi
Yhteystiedot: Terttu Röntynen, Puh: 050 342 0730, terttu.rontynen@himaharju.fi
Työpaikan osoite: Harjuntie 40, 74840 KOPPELOHARJU
Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES
Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.09.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: Hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen

terttu.rontynen@himaharju.fi

Koulu- ja työtodistukset katsomme haastatteluiden yhteydessä.
Ilmoitus jätetty: 15.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Sosiaalialan ohjaaja

Himaharju Oy
74700 Kiuruvesi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus