Skip to main content

Sosiaaliohjaaja

Espoon aikuissosiaalityön asumistaloussosiaalityön ATSO-tiimiin täysin uuteen vakinaiseen virkaan haetaan sosiaaliohjaajaa talousohjaajan tehtävänkuvalla 1.9.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme aikaansaavaa aikuissosiaalityön ammattilaista. Olet innostunut työstäsi, sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja osaat työskennellä erilaisissa verkostoissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

ATSO-tiimissä työskentelee lisäksesi neljä hankesosiaaliohjaajaa erilaisilla työnkuvilla, hankesosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, kolme asumisneuvojaa, kolme asumisohjaajaa, kaksi kokemusasiantuntijaa ja kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa. Ennestään talousohjaustyöskentelyyn ovat tiimissä erikoistuneet yksi hankesosiaaliohjaaja, yksi kokemusasiantuntija ja sosiaalisen luototuksen talousneuvojat.

Talousohjaustyöskentely koostuu asiakkaan arjen taloudenhallinnan asioista, mihin kuuluu epäselvän taloustilanteen kartoitus, ohjaaminen esim. Kela-etuuksien hakemisessa, budjetointi ja vuokranmaksun seuraaminen. Toinen merkittävä kokonaisuus on velkojen selvittäminen, ratkaisuvaihtoehtojen kartoittaminen niiden suhteen ja asiakkaiden tukeminen läpi selvitys- ja järjestelyprosessien. Koska kyseessä on uusi virka, työnkuva ja asiakaskohderyhmä tulevat tarkentumaan.

Omien asiakkaiden kanssa työskentelyn lisäksi rekrytoitava sosiaaliohjaaja tulee työskentelemään 16.9.22 alkaen toimintansa uudelleen starttaavassa Espoon talousneuvolassa, missä palvellaan espoolaisia matalalla kynnyksellä pienissä tai suurissa arjen talouden kysymyksissä sekä puhelimitse että paikan päällä Iso-Omenan palvelutorilla. Talousneuvolassa työskentelevät lisäksesi ATSO-tiimin muut talousohjaukseen erikoistuneet työntekijät, aikuissosiaalityön aluetiimien sosiaaliohjaajia, Länsi-Uudenmaan talous- ja velkaneuvonnan talousneuvoja, ulosottolaitoksen asiantuntija ja tilanteen mukaan puhelimitse tai paikan päällä konsultoitava Kelan työntekijä.

Espoon aikuissosiaalityön toimipaikka sijaitsee Leppävaarassa, Perkkaalla osoitteessa Komentajankatu 5 C. Toimistomme moniammatillinen n. 90 työntekijän työyhteisö työskentelee modernissa monitilatoimistossa. Työskentelemme joustavasti sekä toimistolla että etänä. Viikoittaiset tiimikokoukset pidämme läsnäolokokouksina. Tehtävään perehdytetään kahden viikon perehdytysjaksolla. Talossa on käytössä työauto helpottamaan liikkumista Espoossa.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Työaika: 38,25 h / vko
Tehtävä on vakinainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme sujuvaa englannin kielen osaamista, aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä, kaupallisen alan koulutusta ja työkokemusta ja SosiaaliEffica-käyttöjärjestelmän tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Lauri Nieminen, p. 0504637836, lauri.nieminen@espoo.fi
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2698,78 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1132-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11535018

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti