Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja

Sosiaaliohjaaja, Eteva kuntayhtymä, Asiantuntijat, Elämän tuki, Espoo Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA Asiantuntijat, elämän tuki -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee työsuhteen alkaessa Espoossa.

Sosiaaliohjaajan pääasiallisia tehtäviä ovat yksilöllisten palvelutarpeiden selvittäminen ja palveluratkaisujen suunnittelu. Työskentelymme on yksilökeskeistä verkostotyöskentelyä, johon osallistuvat henkilön itsensä lisäksi hänelle läheiset ihmiset, kunnan edustaja, palvelua toteuttavan yksikön ihmisiä sekä Etevan asiantuntijoita.

Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Edellytämme myös mahdollisuutta tehdä silloin tällöin iltatyötä, jotta asiakkaiden ja omaisten kanssa tehtävä yhteistyö onnistuu asiakaslähtöisesti. Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto tulee olla käytössä.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus (Laki 26.5.2015/817). Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

AVAINSANAT: sosiaaliohjaaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Työpaikan osoite: 02240 ESPOO
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tehtävään tulemme pitämään 26.-30.4.2021.
Ilmoitus jätetty: 07.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti