Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja, Aikuissosiaalityö

Haemme innostunutta sosiaaliohjaajaa nuorten tiimiin (18 - 29-vuotiaat asiakkaat) avoinna olevaan virkaan. Aloituspäivämäärä 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajien toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, intensiivinen lähityö, palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja niiden toteutumisen seuraaminen, harkinnanvarainen toimeentulotuki sekä asiakkaiden sosiaaliohjausta ja neuvontaa puhelimitse. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa (esim. Ohjaamotalo). Työtä tehdään lähellä asiakasta, niin toimistolla kuin jalkautuen toimiston ulkopuolelle. Työntekijöille tarjotaan säännöllisesti työnohjausta.

Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Nuorten tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja etuuskäsittelijöitä, sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Koko aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla, ja yhteensä meitä on noin 90 työntekijää.

Lupaamme sinulle; kehittämismyönteisen organisaation, avuliaita ja innostuneita työtovereita tiimissä ja sen ulkopuolella, laadukkaan perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden etätyöpäiviin, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin (Espoossa pääsee hyvin vapaasti osallistumaan ammattiin liittyviin koulutuksiin) sekä moderneja työvälineitä (käytössämme on läppärit, älypuhelimet, sähköpöydät, Teams, takaisinsoittojärjestelmä jne.)

Uutena työntekijänä saat kahden viikon alkuperehdytyksen työtehtäviin.

Haastattelut pidetään teamsin kautta ke 11.8. klo 12-15 ja pe 13.8. klo 9-13. Haastatteluun kutsuttaviin yhteydenotot tapahtuvat maanantaina 9.8.

Työaika: 38h 15min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

Arvostamme: Aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, nuorten kanssa tehtävästä työstä tai kokemusta Effican käytöstä.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Mira Sormunen, mira.k.sormunen@espoo.fi, 0405057181.
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5C, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2698,78 €/kk
Työ alkaa: 16.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-926-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaaliohjaaja, Aikuissosiaalityö

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 28.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus