Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö

Haemme kahta sosiaaliohjaajaa vakinaisiin virkoihin Lännen aikuissosiaalityöhön yli 30-vuotiaiden tiimeihin 9.8.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Toisen täytettävän viran sosiaaliohjaajan tehtävät painottuvat lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin tiimin kanssa työskentelyyn. Lännen aikuissosiaalityön toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pohjois-Haagassa.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja - ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat etsivä lähityö, sosiaalinen kuntoutus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, Avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Tiimeissä on yhteensä viisi sosiaalityöntekijää, yksitoista sosiaaliohjaajaa ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Lisäksi tiimeihin kuuluu tilapäisen asumisen työryhmän sosiaalityöntekijä ja kaksi sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä, asiakastila Hopealan ohjaaja sekä projektityöntekijä. Työntekijöillä on omat työhuoneet.

Sosiaaliohjaaja tukee asiakasta itsenäiseen selviytymiseen, antaa arjen tukea, neuvontaa ja ohjausta sekä tekee verkostoyhteistyötä mm. Perhekeskus- ja Terveys- ja hyvinvointikeskusten toimijoiden kanssa. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely aikuisten ja heidän verkostojensa kanssa. Työhön kuuluu myös täydentävä ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten sekä muiden yksilöhuollon päätösten tekeminen.

Tarjoamme virkaan valituille Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, polkupyöräedun, liikuntapalveluita, lounasedun. Lisäksi tarjoamme monipuolista koulutusta, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä etätyötä ja liikkuvaa työtä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-482-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta aikuissosiaalityöstä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, kykyä pari- ja tiimityöhön, kehittämismyönteisyyttä ja halua työskennellä vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa.

Luemme eduksi sosiaalisen median osaamisen ja kiinnostuksen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä. Luemme eduksi myös asiakastietojärjestelmien Apotti (aikuissosiaalityössä käyttöön syksyllä 2021) ja Atj osaamisen.

Yhteystiedot: johtava sosiaalityöntekijä Johanna Moll, puh. 050 3474 937 tai johanna.moll@hel.fi, 2.8.2021 alkaen
johtava sosiaalityöntekijä Katri Schroderus, puh. 050 5615 314 ke 28.7.2021 klo 9-15
aikuissosiaalityön päällikkö Henna Niiranen, puh. 09 310 62843 29.7 klo. 10-11
Työpaikan osoite: Hopeatie 6, 00440 HELSINKI
Palkkaus: 2676,96 e/kk
Työ alkaa: 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-482-21
Ilmoitus jätetty: 22.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus