Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja, Aikuisten sosiaalipalvelut

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan Aikuisten sosiaalipalvelujen Lännen yksikkö

Jönsaksentie 4,01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2021 - 


Oletko aikuissosiaalityöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut sosiaaliohjaaja?

Haemme Vantaan Aikuisten sosiaalipalvelujen Lännen yksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa virkaan 1.10.2021alkaen. Toimistomme sijaitsee Myyrmäessä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Jönsaksentie 4.

Aikuisten sosiaalipalvelut on osa Aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluita ja koostuu kolmesta yksiköstä: Aikuisten sosiaalityö Tikkurila, Aikuisten sosiaalityö Itä-Vantaa, Aikuisten sosiaalityö Länsi-Vantaa.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Asiakkaitamme ovat vantaalaiset yli 25-vuotiaat aikuiset ja heidän perheensä, jotka tarvitsevat apua äkillisissä ja odottamattomissa kriisitilanteissa sekä myös pitkittyneesti vaikeissa elämäntilanteissa. Työstämme asiakkaidemme kanssa arkielämään liittyviä haasteita liittyen esimerkiksi asumiseen, toimeentuloon, toimintakykyyn, päihteisiin ja sosiaalisiin suhteisiin. Työ edellyttää meiltä joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Teemme paljon yhteistyötä muiden tahojen kanssa.

Perustehtävänä sosiaaliohjaajalla on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia sekä suunnitelmallista sosiaalityötä yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen hakeminen, käynnistäminen, seuranta ja arvioiminen omille asiakkaille sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lisäksi yksikössä järjestetään ensiarvio- ja päivystystyöskentely alueen asiakkaille. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä. Käytämme Apotti-asiakastietojärjestelmää.

Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kahdeksan sosiaalityöntekijää, ja seitsemän sosiaaliohjaajaa Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä säännöllisesti.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Lisäksi tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tarjoaa myös monipuolisia koulutusmahdollisuuksia osaamisen syventämiseksi

Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä.


 Tervetuloa joukkoomme, odotamme hakemustasi!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2764,08
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

sosiaalityön esimies

Lindroos Laura

0404809056

[email protected]

Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse


Johtava sosiaalityöntekijä

Ann-Britt Knoblock

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja, Aikuisten sosiaalipalvelut

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti