Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja, aikuisten sosiaalityö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Tikkurilan aikuisten sosiaalityö

Vernissakatu 8C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 13.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko aikuissosiaalityöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut sosiaaliohjaaja?

Haemme Vantaan Aikuisten sosiaalipalvelujen Tikkurilan yksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 13.10.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Vernissakatu 8.

Aikuisten sosiaalipalvelut on osa Aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluita ja koostuu kolmesta yksiköstä: Aikuisten sosiaalityö Tikkurila, Aikuisten sosiaalityö Itä-Vantaa, Aikuisten sosiaalityö Länsi-Vantaa.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Asiakkaitamme ovat vantaalaiset yli 25-vuotiaat aikuiset ja heidän perheensä, jotka tarvitsevat apua äkillisissä ja odottamattomissa kriisitilanteissa sekä myös pitkittyneesti vaikeissa elämäntilanteissa. Työstämme asiakkaidemme kanssa arkielämään liittyviä haasteita liittyen esimerkiksi asumiseen, toimeentuloon, toimintakykyyn, päihteisiin ja sosiaalisiin suhteisiin. Työ edellyttää meiltä joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Teemme paljon yhteistyötä muiden tahojen kanssa.

Perustehtävänä sosiaaliohjaajalla on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia sekä suunnitelmallista sosiaalityötä yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen hakeminen, käynnistäminen, seuranta ja arvioiminen omille asiakkaille sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Lisäksi yksikössä järjestetään ensiarvio- ja päivystystyöskentely alueen asiakkaille. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä. Käytämme Apotti-asiakastietojärjestelmää.

Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja kuusi sosiaaliohjaajaa Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä säännöllisesti.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Lisäksi tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tarjoaa myös monipuolisia koulutusmahdollisuuksia osaamisen syventämiseksi

Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, soita tai  laita viestiä Sannalle ja kysy lisää. Tervetuloa joukkoomme, odotamme hakemustasi!


 Tervetuloa joukkoomme, odotamme hakemustasi!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön. Arvostamme asiakaslähtöistä, myönteistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2764,08
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

vs. sosiaalityön esimies

Lindroos Laura

040480905

laura.lindroos@vantaa.fi


Tavoitettavissa sähköpostilla

Sanna Nuutinen, johtava sosiaalityöntekijä, sanna.nuutinen@vantaa.fi, p. 043 826 7932

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Sosiaaliohjaaja, aikuisten sosiaalityö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja