Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityö

Kutsumme Sinut sosiaalialan ammattilainen mukaan joukkoomme!

Espoon Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Työtämme ohjaa Sosiaalihuoltolaki ja sosiaalialan ammattieettiset ohjeet.

Espoon Perhesosiaalityön yksikkö on jakautunut tällä hetkellä seitsemään tiimiin, joissa jokaisessa tuetaan espoolaisia lapsiperheitä monialaisen työryhmän voimin. Ammattilaisina meillä joukkoja johtavat kuusi johtavaa sosiaaliohjaajaa ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Timanttista työtä perheiden parissa tekevät perhetyöntekijät, sosiaaliohjaajat, ohjaajat ja sosiaalityöntekijät. Käytännön asioiden sujumisen varmistavat kaksi toimistosihteeriämme.

Nyt tarjolla olisi sosiaaliohjaajan sijaisuus Espoonlahden perhesosiaalityön tiimissä. Tarjoamme työtä suunnitelmallisen työn muodossa, jossa sosiaaliohjaaja arvioi asiakkaan palveluntarvetta, tekee tavoittellista perhetyötä ja sosiaaliohjausta, järjestää asiakkaille tarvittavia palveluita, työskentelee osana asiakkaan verkostoa sekä toimii asiakkaan omatyöntekijänä.

Työ on liikkuvaa ja se tehdään pääosin asiakkaan luona. Työntekijöidemme mielestä meille kannattaa hakea töihin, sillä työnkuva on monipuolinen, saa olla mukana kehittämässä ja myös kokenut osaaja oppii uutta. Työyhteistö on ammatillinen ja toisiaan arvostava. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, vahvan esihenkilön ja tiimin tuen sekä työnohjauksen. Kunta10 -tutkimuksessa yksikkömme työntekijöistä lähes 92% suosittelisi työpaikkaa ystävilleen. Työpaikan ilmapiiri koetaan hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Perhesosiaalityössä on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Haastattelut pidetään ma 5.9. klo 9-15.

Työpaikan nimi: Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Perhesosiaalityö
Työpiste tällä hetkellä: Kivenlahdenkatu 1 B
Työaika: 38h15min/vko
Tehtävä on määräaikainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntijuutta, perhekeskeistä/systeemistä työskentelyotetta, yllättävissä tilanteissa toimimisen taitoa, hyviä vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaitoja, atk- ja dokumentoinnin osaamista sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti, muu kielitaito on eduksi). Lisäksi edellytetään palvelujärjestelmän ja palveluja ohjaavan lainsäädännön tuntemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta ja osaamista esim. neuropsykiatrian tai mielenterveys- ja päihdepalveluiden tarpeessa olevien lasten tai aikuisten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme kulttuurisensitiivisyyttä sekä kokemusta maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaaliohjaaja Tiina Varonen puh. 046 - 877 2349.
Työpaikan osoite: Kivenlahdenkatu 1 B, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2752,76 €/kk
Työ alkaa: 12.9.2022 - 24.5.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-385-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11572744

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityö

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti