Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Pohjoisen aikuissosiaalityö

Haemme Pohjoisen aikuissosiaalityö 1 tiimiin sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan Pohjois-Helsingin alueelle 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiin kuuluu 5 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme yli 30 vuotiaiden asiakkaiden parissa.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin sisältyy suunnitelmallista sosiaaliohjausta, palvelutarpeen arviointia, arjen tukea, neuvontaa ja ohjausta, palveluihin pääsyn varmistamista sekä täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämistä. Keskeistä työssä on asiakkaan joustava kohtaaminen, tuki ja motivointi itsenäiseen suoriutumiseen. Sosiaaliohjaus perustuu hyvään vuorovaikutusosaamiseen, jonka tavoitteena on asiakkaiden hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen vahvistamalla elämänhallintaa ja toimintakykyä. Pyrimme keskittymään asiakkaiden tarpeista lähtevään työskentelyyn, uusien menetelmien käyttöönottoon, jalkautuvaan työhön ja verkostojen osaamista hyödyntävään monitoimijaiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-447-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa, oman työn arvostamista, innostunutta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen sekä valmiuksia kehittää aikuissosiaalityötä ja sen toimintakäytäntöjä yhdessä työyhteisön kanssa.

Luemme eduksi:

Helsingin palveluverkoston sekä sosiaaliturvaetuuksien tuntemuksen ja työkokemuksen aikuissosiaalityöstä.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Eija Suominen, puh. 09 310 5831
Työpaikan osoite: Ala-Malmin tori 2, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 2676,96 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.07.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-447-21
Ilmoitus jätetty: 01.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaaliohjaaja, Pohjoisen aikuissosiaalityö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus