Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, lastensuojelulaitos

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, Asola
Vaahterakuja 2, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 13.7.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 17.03.2023


Sinä lastensuojelun laitoshoidosta kiinnostunut ammattilainen: meillä Asolassa on tarjolla työpaikka mukavassa ja toimivassa työyhteisössä! 

Asola on osa Vantaan kaupungin kuntouttavan sijaishuollon yksikköä, johon kuuluvat osastot Asola, Harjula ja Vuorikumpu sekä Potkuri-toiminta. Yksikön toimintaa kehitetään THL:n mallintaman Lastensuojelun terapeuttisen laitoskasvatuksen mukaisesti  http://www.julkari.fi/handle/10024/132319

Asola on seitsemänpaikkainen osasto, jossa on tällä hetkellä 12-17 -vuotiaita lapsia. Osastolla työskentelee yhteensä 8 sosiaaliohjaajaa sekä yksikön vastaava ohjaaja. Meillä on mukava, toisiaan tukeva ja toimiva aikuisten ja lasten yhteisö. Meillä lapset ja aikuiset kohdataan avoimesti ja jokaista omana itsenään arvostaen. Jaamme yhteistä arkea ja juhlaa, tämä yhteisöllisyys ja osallisuus tukee lasten kasvamista vastuullisiksi toimijoiksi. Arvostamme aikuisen halua aidosti olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja näin mahdollistaa heille merkityksellisen suhteen luomisen.

Sosiaaliohjaajan tehtäviä ovat lapsen perushoito, huolenpito ja kasvatus sekä vanhempien ja muiden lasten läheisten kanssa tehtävä yhteistyö. Tehtäviin kuuluu myös dokumentointia sekä työskentelyä lapsen ja perheen verkostojen kanssa.

Omaohjaajatyöskentely on merkittävä osa kuntouttavaa työotetta, ja Asolassa sitä toteutetaan työparityöskentelynä. Asolassa on selkeä arki lapsille ja panostamme koulunkäynnin tukemiseen sekä harrastustoimintaan ohjaamiseen. Asolassa kodinomaisuus ja yhdessä tekeminen tukevat lapsen kuntoutumista, ohjaajan työnkuvaan kuuluu myös kodinhoitoon sekä ruuan valmistukseen liittyviä päivittäisiä tehtäviä.

Hoito- ja kasvatustyön tukena ovat lähiesihenkilön lisäksi Kuntouttavan sijaishuollon yksikön terveydenhuollon tiimi, johon kuuluvat psykologi, kaksi sairaanhoitajaa sekä toimintaterapeutti. Yksikössämme työntekijänä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan oman työn kehittämiseen yhteisissä työryhmissä. Meillä on säännöllinen työnohjaus ja työntekijöillä käytössä kuukausittainen hyvinvointitunti, jolloin voi esimerkiksi harrastaa liikuntaa, käydä hierojalla tai vierailla vaikkapa museossa.

Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat mahdolliseen määräaikaiseen työsuhteeseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: hyvät vuorovaikutustaidot, ajokortin ja ajotaidon, kokemuksen lastensuojelutyöstä ja hygieniapassin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2529,99 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, epäsäännöllinen 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja

Peltonen Sanna

050 302 6146

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 9 - 15.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti