Skip to main content

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki 2, Kallio

Työavain: SOTE-01-516-22
Haku Päättyy: 15.07.2022 klo 16:00
Palkka: 3680,36 e/kk (ei sisällä yleiskorotusta)
Palvelussuhde: 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 C, 00530, Helsinki

Kiinnostaako työ perheiden parissa lastensuojelussa? Haemme sosiaalityöntekijää mukavaan tiimiimme Kallion perhekeskukseen 22.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi, sosiaaliohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö mahdollistaa laajan ammatillisen osaamisen ja tuen tarjoamisen palvelutarpeen arviointiprosessin aikana.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös virka-aikana tehtävää päivystystyötä.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten ja perheiden kanssa. Työ on nopeatempoista, monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi ovat työtoverisi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä perehdytämme sinut uuteen työhösi mahdollisimman hyvin. Työ soveltuu niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneillekin työntekijöille. Arvostamme aitoa kiinnostusta perheiden kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja sekä organisointikykyä.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kallion perhekeskuksessa. Viihtyisä, remontoitu perhekeskuksemme otettiin käyttöön kaksi vuotta sitten. Käytettävissäsi on myös henkilöstöravintola ja kuntosali. Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista.

Saat meiltä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon hankkimisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-516-22. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Myös osa-aikaisia työtehtäviä voi olla syksyllä tarjolla.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelusta ja palvelutarpeen arvioinnista sekä Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Esihenkilön Jaana Toivion sijaiset:
27.6.-1.7. Johanna Sirèn Päivärinta, p. 09 310 56302
4.7.-8.7. Anneli Niittuinperä, p. 09 310 74106
11.7.-15.7. Katja Kuoppa, p. 09 310 43720

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus