Skip to main content

Määräaikainen virkasuhde, Sijaisuus

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Sijoituksen sosiaalityö

Työavain: SOTE-01-518-22
Haku Päättyy: 22.07.2022 klo 16:00
Palkka: 3680,36€ +yleiskorotus 1.6.2022 alkaen
Palvelussuhde: 1.7.2022
Työpaikan osoite: Kumpulantie 13, 00520, Helsinki

Ammattina lapsen etu - tule tekemään sosiaalityöntekijän sijaisuuksia Helsingin lastensuojelun sijoituksen sosiaalityöhön!

Meiltä löydät osa- ja kokoaikaisia sosiaalityön sijaisuuksia 1.7 alkaen, jotka voit sovittaa yhteen elämäntilanteesi tai vaikkapa opiskelujesi kanssa. Pidemmät sijaisuudet ovat noin vuoden mittaisia ja lyhemmät muutaman kuukauden.

Tehtäviisi kuuluvat sijaishuollon aikainen lapsen vastuusosiaalityö lapsen ja hänen vanhempiensa kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston kanssa. Tulet työskentelemään sekä perhehoitoon, että laitoshoitoon sijoitettujen lasten kanssa. Sijaishuollon sosiaalityö sopii sinulle, jos pidät vaihtelevasta työstä sekä matkustamisesta ja sinulla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Joustavat työjärjestelyt ja hyvät työvälineet tukevat työssä onnistumistasi. Käytössämme ovat uudet, työtämme tukevat toimitilat.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi ja pääset tekemään kohtaavaa sosiaalityötä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asiakasmäärämme ovat kohtuulliset, sinulla tulee olemaan noin 30 asiakaslasta. Meillä et jää yksin - tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö sekä laajat perhehoidon palvelut. Lisäksi työnohjaus sekä lastensuojelun lakimiehet ja psykologit auttavat sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana tarjoamme sinulle henkilöstöetuja, kuten monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Sijoituksen sosiaalityössä toimii oma aktiivinen virkistyskerho. Voit tutustua Helsingin kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin tarkemmin osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Toivomme, että sinulla on vahvaa kiinnostusta lastensuojelun sosiaalityöhön ja ehkä jo kokemusta siitä. Arvostamme joustavuutta, halua oppia ja hyviä yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi:
Asiakastietojärjestelmän osaaminen (Apotti)

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Sanna Nyländen, vs. johtava sosiaalityöntekijä, p. 09-310 44192
(lomalla 25.7-19.8.)
Kirsti Tonttila, johtava sosiaalityöntekijä, p. 09-310 43520 (lomalla 8.7.-25.7)
Marisa Liesimaa, johtava sosiaalityöntekijä, p. 09-310 45657
(lomalla 1.7.-22.7 ja 1.8.-5.8)

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus