Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa

Sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena kymmenen kunnan alueella (Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Raasepori ja Hanko). Olemme valmiudessa suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työnohjaus on järjestetty ja erillinen kriisityönohjaus tarvittaessa.

Haemme nyt kahta uutta sosiaalipäivystys- ja kriisityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin! Toinen virka on avoinna heti ja toinen avautuu 1.7.2021 alkaen.

Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön kentillä ja kriisityössä. Työmuotomme on tiimi- ja parityötä, tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yksikkömme sosiaaliohjaajien ja sairaanhoitajien sekä toisten sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yksikössämme työskentelee 16 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.

Työ on vuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: kolmivuorotyö, työaika keskimäärin 38h15min viikossa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kokemusta sosiaalityöstä ja ajokorttia.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, kriisityön osaamista, tietojärjestelmätaitoja, hyviä työyhteisötaitoja sekä sujuvaa ruotsin- ja englanninkieltä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat johtavat sosiaalityöntekijät Hannele Kontkanen, [email protected] / 0438267651 ja Elina Koivisto, [email protected] / 0401699195
Työpaikan osoite: Vitikka 1 C, 02630 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 3.5.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-507-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti