Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa, Vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Tilaisuus vammaissosiaalityön edelläkävijöille!


Haemme Vammaisten Asiakasohjausyksikköön kahta kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin 11.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Sosiaalityöntekijän työ painottuu palvelutarpeen arviointi- ja päätöksentekotyöhön. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti tiimeissä. Toimimme Myyrmäen Virtatalossa, huippuhyvien kaupallisten palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä. Työkavereinasi on johtava sosiaalityöntekijä, esimies, sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia, palveluohjaajia. Kaiken kaikkiaan olemme 25 vammaisalan huippuammattilaisen moderni asiantuntijatiimi. Meidän kaikkien tukeen voit aina luottaa, kun tulet työkaveriksemme. 

Asiakkaamme ovat alle 65-vuotiaita vantaalaisia, jotka ovat vammautuneet jossain vaiheessa elämäänsä tai olleet vammautuneita syntymästään saakka. Työmme tarkoituksena on tukea asiakkaidemme arkea. Tavoitteemme on, että he voivat elää mahdollisimman itsenäistä ja omaehtoista elämää - vammastaan riippumatta.
 
Sosiaalityöntekijänämme arvioit asiakkaidemme palveluiden tarvetta, laadit palvelusuunnitelmia sekä teet päätöksiä siitä, ovatko haetut palvelut myönnettävissä asiakkaallemme voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
 
Ennen päätöksen tekemistä tutustut asiakkaan tilanteeseen ja teet laaja-alaista verkostoyhteistyötä  ja työskentelet monesti myös vammaisten asiakkaiden omaisten kanssa. Toimistotyöskentelyn lisäksi teet kotikäyntejä ja tapaat asiakkaita tarvittaessa myös etäyhteyksillä. 

MILLAISTA TYÖ TIIMISSÄMME ON TEKEVIEN MIELESTÄ?

  • Meillä on vahvaa ammattiosaamista
  • Meillä työntekijät osaavat johtaa omaa työtään ja saavat lähtökohtaisesti itse suunnitella oman työkalenterinsa ja mahdollisuus etätyöhön on.
  • Meillä huumori kukkii ja kehitämme aktiivisesti toimintatapojamme ja työskentelyämme.
  • Meillä on alan uusi teknologia käytössämme, pilotoimme Apotin helmikuussa 2020 


Olisitko Sinä uusi työkaverimme?


Arvostamme työkokemusta vammaistyöstä, mutta mikäli sitä ei vielä Sinulla ole, kannattaa laittaa hakemus, sillä perehdytämme Sinut. Keskeistä on halu oppia ja se, että osaat mukautua erilaisiin tilanteisiin etkä hätkähdä isoa työmäärää. Vaikka työsi on itsenäistä, uskallat pyytää apua tarvittaessa. Me autamme mielellämme! Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, vaikuttavuutta, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset vuosittaiset työnkehittämispäivät ja oma työhyvinvointiryhmä edistää ja kehittää aktiivisesti työhyvinvointia edistäviä tekoja. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Käytössämme on 24/7 kuntosali ja työhyvinvointiin panostetaan vahvasti.

Linkki meidän sivuille: https://youtu.be/A2BzJg_v_Lc


Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito 

Luemme eduksi: Kokemuksen vammaissosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: SOTE

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Kvist Anne

043 827 2533

anne.kvist@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa, Vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 31.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus