Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijä virka-ajan lastensuojelun päivystykseen

Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää kuuden kuukauden viransijaisuuteen virka-ajan päivystys- ja ensiarviointitehtävään. Työsuhde tullee jatkumaan puolen vuoden jälkeen. Päivystystiimimme koostuu kahdesta sosiaalityöntekijästä ja sosiaaliohjaajasta, joilla on vankkaa ja osin pitkäaikaista kokemusta lastensuojelusta ja lastensuojelun päivystys/ensiarviointitehtävistä.

Päivystys/ensiarviointitiimimme on osa isompaa Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelun työyhteisöä, jossa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja yksi ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Näistä kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi ohjaajaa vastaa virka-ajan päivystys- ja ensiarviointitehtävistä.

Työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus, lastensuojeluilmoitusten ja yhteydenottojen selvittely ensiarviointeineen ja kiireellisine sijoituksineen. Päivystys- ja ensiarviointitiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä alueemme suunnitelmallisen lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien kanssa.

Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksia ja iloitsemme onnistumisistamme.

Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella. Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kahden kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu

Työaika: 37:45 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtavat sosiaalityöntekijät Korpi-Kauhanen Päivi 046 877 1532 ja Poikala Merja, 046 877 2494, sähköpostit [email protected]
Työpaikan osoite: Pihatörmä 1 A, 4. krs,, 02240 ESPOO
Palkkaus: 3680,36 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 28.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-888-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti