Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijä tai alan opiskelija - tervetuloa Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojeluun osaavaan sekä työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöön! Haemme uutta työkaveria viransijaisuuteen päivystys- ja ensiarviointitehtävään virka-aikana.

Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja yksi ohjaaja sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri. Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.
Tiimissämme on avoinna myös sosiaalityöntekijän vakituinen virka, työavain 2-1020-21!

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys- ja ensiarviointityö, palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ sekä sijaishuollon sijoitusprosessit. Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja systeemisellä työotteella.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäivä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus kahden kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antavat johtavat sosiaalityöntekijät Merja Poikala, puh. 046 877 2494, [email protected] (ajalla 19.-30.7.) sekä Päivi Korpi-Kauhanen, puh. 046 8771532, [email protected] (ajalla 1.-15.8.)
Työpaikan osoite: 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 21.7.2021 - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 13.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1021-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti