Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Tule työkaveriksemme tekemään merkityksellistä työtä psykiatriassa! Helsingin kaupungin mielialahäiriö- ja ensilinjan palveluissa on haettavana kolme sosiaalityöntekijän virkaa. Yksi sijoittuu Vuosaaren mielialahäiriöpoliklinikalle ja toinen Kalasataman mielialahäiriöpoliklinikalle. Kolmas virka sijoittuu Ensilinjan palveluihin Kalasataman AAK (Akuutti-, arviointi- ja konsultaatio)-työryhmään. Kaikissa nyt avoimissa tehtävissä on aloitus 13.9. tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityö on kokonaisvaltaisessa työssämme olennaista. Tarjoamme tehtäväkuvan, missä olet tärkeä osa monialaista tiimiä. Pitkäaikaiset työntekijämme kuvaavat työtä erittäin mielenkiintoiseksi, vaihtelevaksi ja sopivan haastavaksi.

Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Sosiaalityöntekijämme tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Kiinnostus kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Työtäsi tukevat case-kokoukset, työnohjaukset ja ammattiryhmäkohtaiset kokoukset. Osittainen etätyö on mahdollista, huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet. Helsingin kaupungilla sinua odottavat myös monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-310-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi aiemman työkokemuksen terveyssosiaalityöstä, kuntoutuksen sosiaalityöstä ja/tai työskentelystä psykiatriapalveluissa sekä Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemuksen.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Minna Heimola 09 310 58372
Johtava toimintaterapeutti Päivi Jalonen p. 09 310 49981
Psykososiaalisen työn päällikkö Johanna Palve p. 09 310 49024
Työpaikan osoite: Sopimuksen mukaan, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-310-21
Ilmoitus jätetty: 10.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus