Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Haemme uutta kollegaa lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme 1.10.2021 tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien.
Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lassilassa. Palvelualueemme ovat Länsi-Helsingissä, Kaarelasta Munkkiniemeen.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä, jossa teet monipuolista kartoitustyötä ja annat ensivaiheen tukea perheille.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten ja perheiden kanssa. Työ on erittäin monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi on työtä innolla kehittävä tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin. Työ soveltuu niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneillekin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.
Siirrymme Helsingissä vähitellen perhekeskustoimintamalliin, jossa asiakkaalla on mahdollisuus saada palvelua tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-611-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran laillistus valmistuneilla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutuksen ja asiakastyön dokumentoinnin taitoja sekä tiimityön taitoja.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa, moniammatillisesta arviointityöstä sekä Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Yhteystiedot: vs. johtava sosiaalityöntekijä Johanna Sirén Päivärinta, p. 0931041257/ 050 330 3229, ma-pe klo 8.15-16
Työpaikan osoite: Kaupintie 11 A, 00440 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36
Työ alkaa: 1.10.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.09.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-611-21
Ilmoitus jätetty: 09.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 09.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus