Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Haemme uutta kollegaa iloiseen, lämminhenkiseen ja innostavaan tiimiimme 11.10.2021 tai kanssasi sovittavasta ajankohdasta lukien.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaren perhekeskuksessa. Palvelualueemme ovat Itä-Helsingissä Östersundomista Itäkeskukseen. Perhekeskuksemme kokoaa perheiden palveluja samaan taloon, jossa yhteistyö ammattilaisten välillä on helppoa.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä ja lastensuojelun sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös virka-aikana tehtävää lastensuojelun päivystystyötä.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Työ on erittäin monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi on työtä innolla ja ammattitaidolla tekevä tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi.

Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Hyviä vuorovaikutus -ja työyhteisötaitoja sekä hyviä dokumentoinnin taitoja.

Luemme eduksi:
Aikaisemman kokemuksen palvelutarpeen arvioinnista ja lastensuojelun sosiaalityöstä.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Iitu Kuusniemi p. 050 4020282, iitu.kuusniemi@hel.fi
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3 B, 00980 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 11.10.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.09.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-599-21
Ilmoitus jätetty: 09.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus