Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Haemme Vuosaaren lastensuojelun avohuollon yksikköön sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 22.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet asiakassuunnitelmaan pohjautuvaa suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä lasten, perheiden ja yhteistyöverkostojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi teet tarvittaessa sijaishuoltoon liittyviä ratkaisuja.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Vuosaaressa on kaksi tiimiä, joissa kummassakin on seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme systeemisellä työotteella, jossa tavoitteena on suhdeperustainen työskentely. Työtä on tukemassa koordinaattori ja perheterapeutti. Asiakasmäärämme vaihtelevat, mutta tällä hetkellä meillä on keskimäärin noin 25 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Meillä on hyvä työilmapiiri ja työtä tukevat selkeät rakenteet. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja asiakasta arvostavaa työtapaa. Arvostamme positiivista asennetta sekä reipasta työotetta.

Työryhmämme on avoin ja keskusteleva, ja meillä on kehittämismyönteinen työote sekä vahva tekemisen meininki. Työryhmässämme kaikki tukevat toisiaan ja vaikka työ on itsenäistä, panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen/työparin työn tekemiseen. Meillä on loistava porukka, tervetuloa mukaan!

Helsingin kaupungin mahdollisuudet täydennyskoulutukseen ovat laajat ja laadukkaat. Työtäsi tukevat viikoittaiset työryhmän kokoukset, vahva lähiesihenkilön tuki, kollegat sekä ulkopuolinen työnohjaus. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat työnsuunnittelua sekä työssä jaksamista. Tarjoamme käyttöösi HSL:n työsuhdematkalipun ja lounasedun. Helsingin kaupungilla voit hakea myös työsuhdeasuntoa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-627-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme:

- kykyä niin itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon kuin työskentelyyn työparina, tiimissä tai erilaisissa verkostoissa

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- oma-aloitteisuutta

- hyviä suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja

- kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen lastensuojelussa.

Yhteystiedot: Katja Sonck, johtava sosiaalityöntekijä
katja.sonck@hel.fi, p.040-336 1030
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3 B, 7 krs, 00980 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 e/kk
Työ alkaa: 22.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-627-21
Ilmoitus jätetty: 23.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10968899

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus