Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Malmin lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen.

Yksikkömme vastaa Malmin alueen (Malmi, Suutarila, Jakomäki, Puistola, Tapulikaupunki, Tapanila) paljon palveluita tarvitsevien lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista sekä lastensuojelun virka-aikaisesta päivystystyöstä.

Sosiaalityöntekijänä vastaat palvelutarpeen arvioinnin selvitysprosessin asiakastyöstä ja etenemisestä lain asettamassa määräajassa. Asiakassuhteet kestävät enintään kolme kuukautta. Lisäksi työhösi kuuluu kiireellisten toimenpiteiden valmistelua ja toteutusta, puhelinpäivystystä, konsultaatiota, ohjausta, neuvontaa sekä lyhytaikaisen tuen tarjoamista perheille arvioinnin aikana. Työsi on luonteeltaan nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Monitoimijaiseen työryhmäämme kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitaja, sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä sekä osa-aikainen sosiaalityöntekijä ja psykologi perheneuvolasta.

Samassa toimipisteessä työskentelee myös kolme lastensuojelun avohuollon tiimiä sekä tehostetun perhetyön tiimi.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, koulutukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Työparin saat tarpeen mukaan joko eri yhteistyökumppaneista tai työryhmämme sisältä. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki, joka tukee uuden työntekijän sopeutumista ja tutustumista työryhmään. Esihenkilön perehdytyksen lisäksi saat työryhmästä oman kummityöntekijän, joka auttaa sinua työurasi alkutaipaleella. Työryhmällämme on myös säännöllinen työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien ja soveltuvien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti opiskelijalla, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön asiakastyön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työssä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itseohjautuvaan itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä työskennellä työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työsi sisältää runsaasti dokumentointia, jonka vuoksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjoitustaitoa.

Työssä katsotaan eduksi Helsingin kaupungin organisaation tuntemus sekä kokemus lastensuojelusta sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Pia Valkonen, p. 050-4022827
pia.valkonen@hel.fi
Työpaikan osoite: Ala-Malmin tori 2 A, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36 €/kk
Työ alkaa: 22.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-688-21
Ilmoitus jätetty: 12.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11002008

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus