Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Haemme kollegaa, sosiaalityöntekijää vakituiseen työtehtävään Maunulan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen. Yksikkömme vastaa Maunulan, Latokartanon, Oulunkylän, Paloheinän, Pakilan, Pihlajamäen ja Pukinmäen lapsiperheiden erityisen tuen ja lastensuojelun sosiaalityön arviointiprosesseista.

Sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu virka-aikainen lastensuojelun päivystystyö ja palvelutarpeen arviointien tekeminen pääsääntöisesti työparin kanssa laissa säädetyssä määräajassa. Autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen ja perheen tuen tarvetta muiden ammattilaisten kanssa. Työskentely tapahtuu moniammatillisessa tiimissä. Tiimiimme kuuluu yhteensä yhdeksän lastensuojelun sosiaalityöntekijää, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Työ on erittäin monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi on työtä innolla ja ammattitaidolla tekevä tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesimiehen tuki ja työnohjaus. Yhdessä haluamme perehdyttää sinut uuteen työhön mahdollisimman hyvin ja tarjota tukea pitkin matkaa työhön oppiessasi.

Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Saat kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-728-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme kokemusta sosiaalityöntekijän työstä lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnissa ja tuessa.

Yhteystiedot: Rita Turunen, vs. johtava sosiaalityöntekijä p. 09 310 59731
Työpaikan osoite: Suursuonlaita 1, 1. kerros, 00630 HELSINKI
Palkkaus: 3680,36€/kk
Työ alkaa: 1.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-728-21
Ilmoitus jätetty: 26.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11027458

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 10.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus