Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Kiinnostaako sinua työ paperittomuuden, ihmiskaupan uhrien ja pakkomuuton kysymysten parissa?

Haemme sosiaalityöntekijää Palveluneuvonnan ja päivystyksen tiimiin, jossa sosiaalityöntekijät vastaavat pääasiassa paperittomien asiakkaiden palveluista, sekä ihmiskaupan uhrien palvelutarpeen arvioinnista ja palveluiden koordinoinnista. Lisäksi sosiaalityöntekijät vastaavat yhdessä muun tiimin kanssa yksikön virka-aikaisesta päivystyksestä, mutta valtaosa näistä tehtävistä ohjautuu sosiaaliohjaajille.

Tiimin työtä on kehitetty tavoitteellisesti ja työn perusrakenteet ovat kunnossa. Sosiaalityöntekijät pääsevät keskittymään osaamistaan vastaavaan työhön ja tekemään sitä laadukkaasti ja itsenäisesti. Työ tarjoaa myös jatkuvasti mahdollisuuksia kehittymiselle ja uuden oppimiselle, joten kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi. Yksilötyön ohessa työhön sisältyy rakenteisiin vaikuttamista, ja työ tarjoaakin ainutlaatuisen näköalapaikan yhteiskunnan rakenteisiin ja palvelujärjestelmään.

Tiimissämme työskentelee kahden sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaaliohjaajia, palveluohjaajia ja etuuskäsittelijöitä. Teemme yhteistyötä yksikön muiden tiimien, aikuissosiaalityön sekä pääkaupunkiseudun muiden kuntien ja vastaanottokeskusten kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijät osallistuvat yhteistyöverkostoihin paperittomuuden ja ihmiskaupan uhrien palveluihin liittyen, ja osaamistamme hyödynnetään mm. kansallisen tason kehittämisessä.

Työpaikan nimi: Maahanmuuttajapalvelut, palveluneuvonnan ja päivystyksen tiimi
Työaika: 37h 45min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tiimityötaitoja, hyvää sosiaalihuoltojärjestelmän tuntemusta sekä hyvää perusymmärrystä paperittomuudesta ja ihmiskaupparikoksen uhrien palveluiden järjestämisestä.

Arvostamme aiempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, turvapaikanhakijoiden, pakolaisten tai paperittomien parissa tehtävästä työstä, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä kykyä johtaa omaa työtä itsenäisesti.

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Pyyntitie 3, lähellä kauppakeskus Isoa omenaa ja Matinkylän metroasemaa. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa monitoimitiloissa, joissa tarjoamme kaikille omat työpisteet sekä mahdollisuuden hiljaisiin työtiloihin. Työntekijöillä on käytettävissä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat liikkuvankin työn. Työyhteisöllämme on myös käytettävissä kolme autoa ja polkupyöriä virka-aikaiseen liikkumiseen.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Carina Hietikko, [email protected], puh. 040 554 0034
Työpaikan osoite: Pyyntitie 3,, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1615-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11080770

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.12.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti