Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sosiaalityöntekijä Aikuissomatiikka

Huipputiimimme kaipaa vahvistusta!

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen keskustelevaan ja kollegiaaliseen sosiaalityön tiimiin 15.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan Hyvinkään sairaanhoitoalueelle. Kyseessä on sosiaalityöntekijän toimi.

Tässä tehtävässä pääset tekemään terveyssosiaalityötä osana kollegiaalista ja innostunutta työyhteisöä, johon kuuluu sekä pidempään terveyssosiaalityötä tehneitä, että uransa alussa olevia sosiaalityöntekijöitä. Esimies ja kollegat ovat tukena päivittäisessä asiakas/potilastyössä. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet.

Sosiaalityöntekijä työskentelee oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työyhteisöä vastaamalla potilaiden sekä heidän lähipiirinsä sosiaalityön tarpeeseen. Sosiaalityön asiantuntemusta tarvitaan erityisesti viranomaisyhteistyössä ja verkostoissa työskennellessä. Työ on luonteeltaan akuuttityötä.

Sosiaalityöntekijän tehtävät sijoittuvat aikuisten työalueille, painottuen sisätautien ja kirurgian vuodeosastoille sekä poliklinikoille. Sinulla on tukenasi ammattitaitoiset kollegat, säännöllinen työnohjaus, keskusteleva ja kollegiaalinen työyhteisö. Terveyssosiaalityön keskiössä ovat sairauden tuomat muutokset asiakkaan ja perheen elämäntilanteessa, minkä vuoksi työ vaatii kykyä hahmottaa ja yhteen sovittaa kokonaisuuksia monesta eri näkökulmasta. Hyvä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus, verkostotyön laaja osaaminen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta.

Terveyssosiaalityön keskiössä ovat sairauden tuomat muutokset asiakkaan ja perheen elämäntilanteessa, minkä vuoksi työ vaatii kykyä hahmottaa ja yhteen sovittaa kokonaisuuksia monesta eri näkökulmasta. Hyvä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus, verkostotyön laaja osaaminen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta. Työkokemus HUS terveyssosiaalityöstä aikuisten somatiikalla katsotaan eduksi.

Yliopistosairaalana HUS tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet.

Työaika on 37 h 45 min /viikko. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Haku päättyy 1.11.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Riihelä-Palmu, p. 050 427 5275 ja sosiaalityöntekijä Jaana Kahilainen, p. 050 427 5279.

Sosiaalityöntekijä Aikuissomatiikka

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja