Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö

Espoon aikuissosiaalityössä eteläisen Espoon 30 vuotta täyttäneiden asiakkaiden tiimissä on avoimena sosiaalityöntekijän sijaisuus ajalla 17.10.2022-11.1. 2023. Aloitus on myös joustavasti sovittavissa. Tiimissämme työskentelee vakituisesti kuusi sosiaalityöntekijää, kuusi sosiaaliohjaajaa, kolme etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Asiakkaan asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä vastaat asiakassuunnitelman laatimisesta, arvioinnista, päätöksenteosta sekä tavoitteellisesta työskentelystä. Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointityöskentely, suunnitelmallinen asiakastyö, tilapäisen asumisen ja tuetun asumisen arviointityöskentely ja ohjausprosessista vastaaminen verkostotyönä ja siihen liittyvä päätöksenteko sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös monialainen yhteistyö erilaisissa verkostoissa.

Työskentelemme tiiminä tavoitteellisesti ja pyrimme tukemaan toisiamme ammatillisesti. Tiimissämme on avoin keskusteleva ja toisia kunnioittava työilmapiiri.

Espoon aikuissosiaalityön henkilöstö siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C
Työaika: 37h 45min/vko
Tehtävä on määräaikainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme mielellämme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja harkintaan sekä kykyä omaksua työhön liittyvää lainsäädäntöä. Toivomme uudelta työkaveriltamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta oppia uutta.

Arvostamme sosiaali-Effica- asiakastietojärjestelmän tuntemusta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja.
Lisäksi arvostamme hyviä dokumentointitaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä halua ja näkemystä kehittää aikuissosiaalityötä kanssamme.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Elina Vuorenmaa, p. 040 6369606.
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3493,27 €/kk
Työ alkaa: 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 12.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1326-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11640644

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti