Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö

Etsimme tiimiimme innostunutta osa-aikaista (40%) sosiaalityöntekijää määräajaksi 5.4.2022 asti. Aloitus on sovittavissa. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa, ja tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi opintojen oheen (sillä edellytyksellä että olet sijaispätevä). Työaika voidaan neuvotella sinulle sopivaksi.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Pohjoisen tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee lisäksesi 7 sosiaalityöntekijää, 6 sosiaaliohjaajaa sekä 3 etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön asiakassuunnitelmien laadinta ja toteuttaminen sekä tilapäismajoitukseen ja tuettuun asumiseen ohjautuvien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen. Sosiaalityöntekijä tekee myös omien asiakkaidensa täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä muut yksilöhuollon päätökset. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös parityönä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen keinoin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat asiantuntevan ja osaavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki ja kavereita autetaan. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Voit tehdä sovitusti etäpäiviä ja osallistua tarjolla oleviin koulutuksiin.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Pohjoinen yli 30 v. asiakkaiden tiimi
Työaika: 15 h 6 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua.

Arvostamme tiimipelaajan asennetta ja halua kehittyä.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Murremäki
ma-to, p. 040 639 4404. Parhaiten tavoitettavissa tekstiviestillä (jätä soittopyyntö).
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 C, 02630 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1369,91 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan - 5.4.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 14.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-599-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä