Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sosiaalityöntekijä Akuuttipsykiatria

Sosiaalityöntekijä Akuuttipsykiatria

Akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian linja vastaa HUS Psykiatrian aikuispotilaista tulevien lähetteiden käsittelystä, potilaan ensivaiheen psykiatrisesta tilannearviosta sekä tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan ohjaamisesta. Se tarjoaa myös nopeita, akuuttivaiheen hoitoja. Akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian linja tukee alueen perusterveydenhuoltoa konsultaatioin sekä koulutuksin. Työn periaatteita ovat nopea reagointi, moniammatillisuus, joustavuus, yhteistyö, liikkuvuus ja tarpeenmukaisuus.

HUS Psykiatrian sosiaalityön asiantuntijayksikköön, akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian linjalle haetaan sosiaalityöntekijää vakituiseen toimeen 7.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Matinkylän akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian poliklinikka.

Sosiaalityöntekijä toimii erityistyöntekijänä moniammatillisessa työryhmässä. Työssä on keskeistä potilaan sosiaalisen ja taloudellisen tilanteen, työ- ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointi ja tutkimus sekä yhteistyö potilaan perheen ja verkostojen kanssa.

Kokemus psykiatrisesta ja lastensuojelun sosiaalityöstä sekä perhe- ja verkostokeskeisestä työotteesta katsotaan eduksi.

Laillistettu sosiaalityöntekijä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa vs. vastaava sosiaalityöntekijä Viveca Schoultz viveca.schoultz@hus.fi puh. 050 427 0134
Työpaikan osoite: 00290 HELSINKI
Palkkaus: KVTES
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 17.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä Akuuttipsykiatria

HUS
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus