Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Asumisen sosiaalityö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Asumisen sosiaalityö

Vernissakatu 8, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 25.04.2022


Hei sinä sosiaalityöntekijä tai sosiaalityön opiskelija!

Tarjolla sosiaalityöntekijän viransijaisuus hyväntuulisessa, keskustelevassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä Vantaan Asumisen sosiaalityössä mielenterveyskuntoutujien asumisen tuen tiimissä.

Asumisen sosiaalityö on osa Vantaan kaupungin aikuissosiaalityötä ja kuuluu Asumisen sosiaalityön ja sosiaalisen kuntoutuksen toimintayksikköön. Haussa olevan tehtävän asiakkaita ovat vantaalaiset asumispalvelujen tarpeessa olevat yli 18-vuotiaat henkilöt. Nyt haussa oleva sijaisuus painottuu mielenterveyskuntoutujien tuettuun asumiseen liittyviin tehtäviin ja oma tiimi on mielenterveyskuntoutujien asumisen tuen tiimi. Tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä ja kaksi toimistosihteeriä.

Vantaan asumisen sosiaalityössä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa on meneillään ja alkamassa paljon uutta ja mielenkiintoista: Asunnottomuuden ehkäisyhanke ja sosiaalisen kuntoutuksen kehittämishanke Nosteen toiminta on aloitettu 2021. Työssäsi asumisen sosiaalityössä pääset yhteistyöhön hankkeiden kanssa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä asumisen sosiaalityön naapuritiimien kanssa mm. rakenteellisen sosiaalityön työryhmän toiminnassa.

Etsimämme sosiaalityöntekijä työskentelee pitkäaikaisesti asumispalvelujen piirissä olevien asiakkaiden kanssa. Työtehtäviä ovat palvelutarpeen arviointi palveluihin hakeuduttaessa ja suunnitelmallinen sosiaalityö asiakkuuden aikana. Sosiaalityöntekijä vastaa omien asiakkaidensa sosiaalityöstä ja tekee mm. asumispalveluun liittyvät päätökset ja ennaltaehkäisevät toimeentulotukipäätökset. Työssä pääset seuraamaan tuetun asumisen ja kuntoutumisen eri vaiheita ja tukemaan asiakasta kohti itsenäistä asumista ja elämää. Asiakastyö on verkostotyötä asiakkaan ja asiakkaan hoitotahojen, palveluntuottajien, kaupungin omien asumisyksikköjen ja Vantaan omien sosiaaliohjaajien kanssa.  Kannustamme kokeilemaan matalalla kynnyksellä uusia toimintatapoja ja odotamme innolla sinun tuoreita näkemyksiäsi.

Työ on liikkuvaa, toiminta-alueena on koko Vantaa ja Uusimaa. Työpisteemme on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tikkurilassa. Käytössäsi on myös työmatkaseteli. Etätyötä on mahdollista tehdä joustavasti silloin, kun työtehtävät sen mahdollistavat.

Vantaa tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen, lisäksi on mahdollista osallistua myös muuhun koulutukseen ja siten vahvistaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työssä menestyminen vaatii sekä itsenäistä työotetta että kykyä työskennellä osana tiimiä. hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, arviointitaitoja ja kykyä motivointiin sekä kykyä kirjata selkeästi ja ytimekkäästi

Luemme eduksi: Vantaan kaupungin palvelujen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen erityisesti mielenterveyskuntoutujien ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä sekä Apottiosaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3480,41
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä

Tuomisto Hanna

0438272585

[email protected]


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Asumisen sosiaalityö

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti