Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, asumisen tuki

Asumisen tuki- yksikkö hakee asumisen jonotyöhön sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.6.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Jonotyön tehtävänä on Asumisen tuen tuetun asumisen jonoissa olevien asiakkaiden sosiaali- ja terveysneuvonta ja palvelutarpeen arviointia matalalla kynnyksellä sekä suunnitelmallista sosiaalityötä ja -ohjausta.

Sosiaalityöntekijänä työsi painottuu suunnitelmalliseen asiakastyöhön sekä asiakkaiden palveluntarpeen arviointiin. Työtä tehdään itsenäisesti, työparityöskentelynä ja osana moniammatillista työryhmää. Tarkoitus on arvioida asiakkaiden kokonaistilannetta ja ohjata tarpeen mukaisten palveluiden piiriin. Jonottajien työryhmä kehittää kadulla, asunnottomien henkilöiden parissa tehtävää moniammatillista työtä. Tavoitteena on kehittää hoitopolkuja sekä laaja-alaista verkostotyötä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työssäsi on tärkeää myös tiedonkeruu, dokumentointi sekä sosiaalinen raportointi. Tehtäviisi kuuluu lisäksi sekä jonottajien ja asumisen tuen kautta tilapäisasumiseen sijoitettujen asiakkaiden sosiaalihuollon päätöksentekoa.

Kuulut arviointi- ja sijoitustyön ryhmään, jossa työskentelee yhteensä kymmenen sosiaalityöntekijää, kaksi sairaanhoitajaa, seitsemän sosiaaliohjaajaa, kaksi SAS-sijoittajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Arvostamme aiempaa kokemusta asunnottomien parissa työskentelystä.

Asumisen tuki on osa psykiatria- ja päihdepalveluita. Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki ja työskentelemme vahvalla ammattiosaamisella asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen lisäksi kaupungin henkilöstöedut, esimerkiksi työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja. Lisäksi sinulla on käytössäsi oma työhuone.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-203-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Tuuli Rantanen, p. 09 310 43640
Työpaikan osoite: Toinen linja 4 H-rappu, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 3424,78 euroa/kk
Työ alkaa: 1.6.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-203-21
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sosiaalityöntekijä, asumisen tuki

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus